Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначено переможців шахового турніру на Кубок голови ХОДА

Визначено переможців шахового турніру на Кубок голови ХОДА

Перше місце виборов міжнародний гросмейстер, олімпійський чемпіон, чемпіон Європи Олександр Моісеєнко.

Друге місце дісталося міжнародному гросмейстеру, срібному призеру Всесвітніх інтелектуальних ігор, чемпіону України Валерію Авескулову. Третє – міжнародному гросмейстеру, переможцю та призеру багатьох міжнародних турнірів Олександру Голощапову.

«Дуже приємно, що турнір такого рівня пройшов саме у Харкові. Ми дуже вдячні голові ХОДА Юлії Світличній за те, що підтримала ініціативу шахістів регіону. Сподіваємося, що цей захід стане традиційним для Харківщини», - сказав Валерій Авескулов.

Переможцем у номінації «Кращий серед ветеранів від 50 до 65 років» став міжнародний гросмейстер, чемпіон України (1985, 1988 рр.), переможець та призер багатьох міжнародних турнірів Валерій Невєров.

Лідери турніру отримали у подарунок від організаторів ноутбуки.

Майстри спорту міжнародного класу з шахів В'ячеслав Борисенко та Володимир Михайліченко, який посіли четверте та п’яте  місце на турнірі, отримали планшети.

Такі ж подарунки вручили переможцям у номінаціях «Краща серед жінок», «Кращий серед ветеранів від 65 років і старше», «Кращий серед шахістів районів області та міст обласного значення», «Краща серед дівчат до 12 років», «Кращий серед юнаків до 12 років», «Краща серед дівчат до 16 років», «Кращий серед юнаків до 16 років».

Участь у змаганнях взяли близько 120 професійних шахістів, у тому числі гросмейстери, переможці шахових олімпіад, чемпіони Європи та світу.

Учасників турніру, присвяченого річниці визволення Харківщини в роки Другої світової війни, привітала голова ХОДА Юлія Світлична.

Більше фото