Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Шевченківській ЦРЛ відремонтували поліклінічне відділення

У Шевченківській ЦРЛ відремонтували поліклінічне відділення

У корпусі було проведено комплексні роботи: тут утеплили фасад, відновили покрівлю, відремонтували ганок із встановленням пандусу, замінили всі вікна та двері.

«Щороку до поліклініки Шевченківської ЦРЛ звертається близько 130 тисяч людей. Корпус, в якому, окрім поліклінічного відділення, знаходиться ще й районний центр первинної медико-санітарної допомоги, побудували 35 років тому, і з того часу тут жодного разу не було капремонту. Виправляємо цю несправедливість, - зауважила голова ХОДА Юлія Світлична. – Загалом цього року приділяємо особливу увагу розвитку сфери охорони здоров’я на Харківщині: ремонти проходять у близько 20 медичних установах. Робимо все, щоб створити гідні умови як для лікарів, так і для пацієнтів».

Роботи в Шевченківській ЦРЛ розпочали наприкінці 2017 року.

«За цей рік у нас зроблено дуже багато робіт. Відремонтована покрівля, проведено утеплення стін, замінені вікна, двері, відремонтовано східці, ґанки, встановлено пандус, виконано роботи з упорядкування, організовано місця для паркування, - розповіла заступник головного лікаря ЦРЛ Наталя Несвоєва. – І мешканці нашого району, й лікарі щиро вдячні керівництву області за допомогу нашому закладу. Такої уваги ми не відчували ніколи раніше».

Окрім поліклінічного корпусу, в Шевченківській ЦРЛ є окремі будівлі, де розташовані педіатричне, гінекологічне, хірургічне відділення, а також господарчі корпуси. На них також чекає оновлення. Так, вікна вже замінюють у педіатричному та хірургічному відділеннях ЦРЛ.

«У нас уже виготовлена проектно-кошторисна документація та пройдена експертиза для проведення внутрішніх робіт у поліклінічному корпусі. Сподіваємося на подальшу підтримку керівництва області, щоб завершити цю масштабну роботу», - зазначила Наталя Несвоєва.