Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Інформаційному центрі «Бузок» відкривається виставка «Дитячі сни»

В Інформаційному центрі «Бузок» відкривається виставка «Дитячі сни»

Персональна експозиція Віталія Сластьяникова працюватиме з 25 вересня по 6 жовтня.

В основу виставки художник вклав ідею попереднього проекту і вважає її безпосереднім продовженням. Все така ж футуристична тематика на базі геометричних елементів, але вже скомбінована з іншою технікою і більш витонченою деталізацією. Попри достаток яскравих відтінків, автор намагався створити туманну і завуальовану атмосферу, яку вдалося передати частково завдяки активному використанню чорного кольору, принципово виключеного у попередній виставці.

Це п'ята виставка в ІВЦ "Бузок" і шоста - з офіційних.

Також з 25 вересня по 6 жовтня в галереї можна подивитися експозицію «1+1» художників Валерія Аксака і Валентини Дєдової.

З авторською участю Валерія Аксака побудовані різні архітектурні об'єкти в містах: Суми, Донецьк, Київ, Харків, Сімферополь, Макіївка, Слов'янськ. Як художник, він брав участь у виставках, що проходили в Харкові, Києві, Москві, Донецьку. Валерій Аксак – член Спілки архітекторів СРСР з 1973 р.

Валентина Дєдова (Неженцева) з 2002 року – член Спілки архітекторів. Брала участь у різних творчих конкурсах і художніх виставках. Нагороджена дипломами та грамотами за участь у конкурсах та архітектурному житті міста. Займається фотографією і живописом. Картини знаходяться в приватних колекціях в Україні та за кордоном.

Відкриття виставок - 25 вересня о 17:00.