Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян взяв участь у святкових заходах на Балаклійщині

Вадим Данієлян взяв участь у святкових заходах на Балаклійщині

22 вересня в Андріївці відзначили День селища.

Від імені голови ХОДА місцевих мешканців привітав її заступник Вадим Данієлян.

«За ініціативи Президента України Петра Порошенка в країні впроваджується реформа децентралізації, завдяки чому місцеві бюджети забезпечуються необхідним фінансовим ресурсом. Також для розвитку соціальної сфери до Балаклійського району надходять значні кошти з обласного бюджету. Завдання громади - грамотно розпорядитися ресурсами й розвивати інфраструктуру селища», - наголосив Вадим Данієлян.   

Заступник голови Балаклійської РДА Сергій Полторак відзначив, що сьогодні в селищі проводиться ремонт доріг, освітлення вулиць економними LED-ліхтарями, будуються спортивні та дитячі ігрові майданчики, облаштовано сучасну амбулаторію загальної практики - сімейної медицини, проводяться підготовчі роботи до буріння глибоководної свердловини та побудови водопроводу.

«Якщо ми продовжимо рухатися обраним курсом та докладати спільних зусиль, то найближчим часом Андріївка буде конкурентоспроможним та привабливим для молоді населеним пунктом Балаклійщини», - сказав Сергій Полторак.

Також почесні гості відзначили кращих представників селища Андріївка, які сумлінною працею роблять вагомий внесок у розвиток територіальної громади.