Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Шевченківському будинку культури відкрили фітнес-залу

У Шевченківському будинку культури відкрили фітнес-залу

Заняття в залі проводитимуть безкоштовно. На них вже записалися близько 50 дівчат та жінок віком від 12 до 70 років.

Приміщення для фітнес-зали в Шевченківському РБК обладнали «з нуля». У кімнаті, що пустувала, зробили ремонт, встановили вікна, зробили опалення та освітлення, для занять закупили необхідне обладнання.

«Підтримуючи розвиток спорту на Харківщині, ми робимо акцент не лише на спорті високих досягнень, але й на масовому спорті. Задля того, щоб люди розвивалися фізично, підтримували форму та здоров’я, необхідна сучасна та комфортна інфраструктура. Зараз робимо все для того, щоб спортмайданчики, зали для занять та фізкультурно-оздоровчі комплекси були в кожному районі області», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична.

«До цього в нас проходили безкоштовні заняття з фітнесу в спортивній залі однієї зі шкіл. Їх проводить професійний тренер, чемпіонка України з бігу з перепонами. Тепер і зала для занять теж буде професійною», - зауважив голова Шевченківської РДА Валерій Приходько.

За його словами, в районному Будинку культури, окрім нової фітнес-зали, протягом останнього часу зроблено дуже багато робіт.

Комплексний ремонт розпочався тут з 2017 року. За цей час в будівлі замінили вікна і двері, відновили систему опалення в спортзалі та відремонтували санвузли. В минулому році тут обладнали приміщення для занять боксом, для цього закупили сучасний ринг та інше спортивне оснащення. Крім того, у глядацькій залі БК відреставрували крісла, оновили одяг сцени та освітлення. В цьому році до ладу також привели приміщення Шевченківського краєзнавчого музею.

До цього капітального ремонту в Будинку культури не проводили з моменту будівництва закладу - 30 років.