Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Шевченківській ЗОШ № 1 капітально відремонтували спортзалу

У Шевченківській ЗОШ № 1 капітально відремонтували спортзалу

Також заклад отримав новий кабінет біології та обладнання для перших класів – для навчання за концепцією Нової української школи.

Оновлення школи в смт Шевченковому триватиме й надалі – так, зараз тут ремонтують систему опалення.

«Нашою метою є забезпечення рівних можливостей для навчання дітей як в обласному центрі, так і в селищах та селах в кожному районі області, - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична. – Цього року обсяги будівництва та ремонтів у школах регіону безпрецедентні. Ремонтуємо 200 навчальних закладів. Увагу приділяємо й забезпеченню шкіл новим обладнанням – кабінетами для викладання природничих наук та, звичайно, обладнанням для 1-х класів, що відповідає вимогам Нової української школи».

Директор Шевченківської ЗОШ № 1 Надія Приходько відзначає: обсяги робіт, проведених у закладі, який вона очолює, дійсно значні.

«У спортзалі провели повний капітальний ремонт – відремонтували стіни, стелю, зробили дві роздягальні для дівчат та хлопців з душовими кабінками, - повідомила директор Шевченківської загальноосвітньої школи № 1. – Цього року також придбали гімнастичний комплекс. Зроблений поточний ремонт усіх туалетів. Також отримали новий кабінет біології та обладнання для двох перших класів за концепцією Нової української школи».

Ремонтні роботи тривають і в Шевченківському ліцеї, який є опорним закладом району. Тут завершують заміну вікон та ремонтують їдальню. Також заклад повністю забезпечили обладнанням для 1-х та 4-х класів.