Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Малоданилівській ОТГ реалізовано 6 міні-проектів обласного конкурсу «Разом у майбутнє»

У Малоданилівській ОТГ реалізовано 6 міні-проектів обласного конкурсу «Разом у майбутнє»

У тому числі, за підтримки обласного бюджету на території громади облаштували два спортмайданчики, відремонтовано школу та їдальню ліцею.

Усього переможцями обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» стало 9 міні-проектів від Малоданилівської ОТГ. З них 6 вже реалізовані.

Так, у рамках міні-проекту «У гарній їдальні – гарний апетит» у Малоданилівському ліцеї, де навчається майже 500 учнів, відремонтували їдальню. Тут відновили стелю, стіни та підлогу, замінили двері та два вікна видачі їжі.

«Мені дуже приємно, що спільними зусиллями вдалося реалізувати цей проект, - відзначив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев, ознайомившись із результатами проведених робіт. –Коли приїздиш на такі об’єкти, бачиш реальні зміни. Голова ХОДА Юлія Світлична особисто опікується питаннями розвитку освіти в регіоні, інфраструктури, інших сфер. Мені дуже приємно, що в останні декілька років збільшуються обсяги коштів, які ми спрямовуємо на розбудову Харківської області. Спільними зусиллями ми йдемо вперед».

За словами Анатолія Бабічева, Малоданилівський ліцей готує ще один проект для участі в обласному конкурсі.

У рамках реалізації міні-проекту «Тренуємо чемпіонів» у центральному парку Малої Данилівки облаштували майданчик  з вуличними тренажерами, тенісним столом та комплексом з турніками. А в рамках реалізації міні-проекту «Здорові діти – майбутнє громади»  встановили сучасний спортивний комплекс для тренувань всіх груп м’язів.

«Спорт і фізичне виховання – це бренд для Харківської області. Коли всі разом беруться за справу  - є результат. Це й державний, і обласний, і районні бюджети, й бюджети ОТГ, залучені іноземні інвестиції. Дуже приємно, що інфраструктура регіону розвивається. Голова ХОДА Юлія Світлична  зробила акцент у роботі влади й на освіті, й на культурі, й особливо на спорті. Я бажаю Малоданилівській громаді не зупинятися та реалізовувати ще більше проектів», - звернувся до місцевих жителів Анатолій Бабічев.

«Я вдячний всім, хто нам допомагає, й усім, хто дійсно приймає участь у розвитку нашої територіальної громади», - сказав голова Малоданилівської ОТГ Олександр Гололобов.

Також у обласному  конкурсі розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» переміг міні-проект «Розвиток у майбутньому – для молоді та спорту», в рамках якого було відремонтовано приміщення Черкаськолозівської загальноосвітньої школи. Реалізація міні-проекту «Активно розважайся – здоров’я набирайся» дала можливість облаштувати майданчик для розваг та тренувань дітей і дорослих. У рамках міні-проекту «Благоустрій дитячих майданчиків на території садочка» було оновлено майданчик у Ліснянському дошкільному навчальному закладі (ясла – садок) «Барвінок», де виховуються 100 дітлахів.