Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі області просили Євгенія Шахненка сприяти в вирішенні питань ремонту житлового фонду

Жителі області просили Євгенія Шахненка сприяти в вирішенні питань ремонту житлового фонду

21 вересня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

В основному жителі області зверталися за допомогою у вирішенні житлово-комунальних проблем. Так, мешканка Лозівського району подякувала Євгенію Шахненку за допомогу в ремонті покрівлі житлової багатоповерхівки. Заявниця з Харкова просила сприяти в питанні отримання акта перевірки димвентканалів житлової багатоповерхівки.

Мешканка Харківського району піднімала питання аварійності чотириповерхового житлового будинку в селі Лук'янці. Євгеній Шахненко взяв рішення озвучених питань під особистий контроль.

«Необхідно підходити до вирішення питання в передбаченому законом порядку. Спочатку будівлю обстежує відповідна ліцензійна компанія, яка й визначить аварійність будівлі. Після цього будуть прийматися необхідні заходи», - відповів заявниці з Лук’янців Євгеній Шахненко.

Крім того на прийом звернулися мешканці Дергачівського району. Вони повідомили, що біля їх будинків на землях Малоданилівської громади збираються будувати підприємство. За їх словами, місцеві жителі піднімають екологічне питання, а також питання законності отримання фірмою земельної ділянки.

«Обов'язково розберемося в ситуації. Вирішення питання доручаю директору Департаменту містобудування та архітектури ХОДА Михайлу Рабиновичу. У законному порядку на стадії розробки документації слід провести громадські слухання й екологічні заходи. Законність користування землею фірмою, яка збирається будувати підприємство, також буде вивчена фахівцями ХОДА», - зазначив Євгеній Шахненко.

Усі питання, які були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити та надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та законодавства України.