Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться наймасштабніше свято студентського спорту в Україні

У Харкові відбудеться наймасштабніше свято студентського спорту в Україні

Захід, присвячений Міжнародному дню студентського спорту, призначено на 20 вересня.

«Особлива увага голови ХОДА Юлії Світличної до розвитку спорту в регіоні стала запорукою того, що на сьогодні Харків обрано місцем проведення наймасовішого спортивного студентського свята», - відзначив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час брифінгу 19 вересня.

За інформацією організаторів, на території ФСК «Локомотив» ім. Г.М. Кірпи та на ОСК «Металіст» з 11:00 відкриються 20 локацій, що ознайомлять присутніх з різними видами спорту.

«Під час святкових заходів відбудеться урочисте відкриття XIV літньої Універсіади України», - зазначив Президент Спортивної студентської спілки України, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту Євгеній Імас.

Організатори зауважили, що запланована участь у заходах заступника міністра освіти та науки України Романа Греби. Голова Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко анонсував Всеукраїнський флеш-моб з підтягування на перекладені, в якому, крім учасників у місті Харків, візьмуть участь спортсмени з усіх міст України. Захід відбудеться під гаслом «Спортивна статура – це модно».

«Учасниками флеш-мобу, що відбуватиметься в ФСК «Локомотив», стануть не лише студенти та викладачі, а й почесні гості. Адже основне завдання заходу – популяризація спорту», - сказав Вадим Стеценко.

«Ми хочемо подякувати керівництву Харківської області за сприяння у підготовці та проведені свята. Харків не дарма вважається спортивною столицею, адже для цього тут є всі умови», - сказав Євгеній Імас.