Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев вручив нову форму юніорам збірної команди з акробатичного рок-н-ролу

Анатолій Бабічев вручив нову форму юніорам збірної команди з акробатичного рок-н-ролу

У новій формі 12 спортсменів з Харківської області 15 вересня виступлять на Чемпіонаті світу серед ювеналів, юніорів та команд формейшн у Швейцарському Шафхаузені.

Заступник голови ХОДА передав юним спортсменам побажання удачі від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Ми пишаємося вами, - звернувся до спортсменів Анатолій Бабічев. - Завдяки вашим перемогам гімн України не раз звучав у різних країнах світу. Нехай буде величезним бажання перемог, а ми будемо вас підтримувати на вашому шляху».

За словами керівника підрозділу акробатичного рок-н-ролу України в Харківській області, віце-президента Федерації акробатичного рок-н-ролу України Михайла Петренка, нова форма, яку передав команді від голови ХОДА її заступник, виготовлена фірмою, що екіпірує олімпійську збірну команду України. Форма традиційно виконана в національних кольорах.

Михайло Петренко відзначив успіхи харків'ян, які довели свою майстерність на різних міжнародних змаганнях.

«Лідерами збірної команди є пара Олександр Цвєтков і Кіра Горохова - вони тричі цього року році стали чемпіонами Європи та виграли етап Кубку світу. Сьогодні вони очолюють світовий рейтинг у категорії «ювенали». Друге місце в рейтингу - за парою Денис Гурін - Таїсія Кириченко. Сподіваємося й на перемоги новачків Філіпас Сергія та Філіпас Софії».

Як зазначив Михайло Петренко, змагання продовжаться в жовтні в Чехії, де відбудеться Кубок світу, а також у Харкові.

«6 жовтня змагання відбудуться в Празі, а 13 жовтня Кубок світу вперше в історії відбудеться в нашому місті. Далі будуть змагання в Бельгії, фінал Кубу світу пройде в Словенії», - розповів про етапи змагань віце-президент ФАРРУ.