Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Барвінківській ЗОШ№1 побудували новий спорткомплекс

У Барвінківській ЗОШ№1 побудували новий спорткомплекс

На території комплексу розмістилися футбольний міні-майданчик, воркаут та тренажери.

У відкритті спортивної споруди взяв участь перший заступник голови ХОДА Марк Беккер, який 9 вересня відвідав Барвінківський район із робочою поїздкою.

«Ця подія стала можливою завдяки консолідації зусиль усіх гілок влади. Загальна сума будівництва становить близько 2 мільйонів гривень, і це практична реалізація завдань голови Харківської обласної держаної адміністрації Юлії Світличної щодо розвитку матеріально-технічної бази закладів освіти та покращення умов навчання», - підкреслив у своєму привітальному слові перший заступник голови ХОДА.

Він відзначив, що відкриття спорткомплексу в опорній школі дасть можливість дітям займатися футболом, «гартувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі».

Марк Беккер наголосив, що в області приділяється значна увага розвитку спорту – як масового, так і спорту високих досягнень. Спортмайданчики зі штучним покриттям цього року відкриваються в кожному районі області. Також триває будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів.

«Якщо ми сьогодні інвестуватимемо у дитячий спорт, то в майбутньому матимемо спортивні перемоги на олімпіадах, чемпіонатах Європи та світу», – сказав перший заступник голови ХОДА.

Під час заходу він вручив учням школи подарунок – нову футбольну форму та м’ячі.

Також у ЗОШ №1 Марк Беккер ознайомилися з умовами навчання першокласників, новими класами з сучасним обладнанням, музеєм школи, спортивним залом, ходом впровадження профільного навчання у старшій школі та рівнем забезпечення сучасних умов для здобувачів освіти.