Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пішов з життя Василь Григор’єв

Пішов з життя Василь Григор’єв

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного.

5 вересня 2018 року пішов з життя Василь Васильович Григор’єв, член колегії обласної державної адміністрації, йому було 73 роки. Талановитий керівник, патріот України та просто мудра людина. Cвою трудову діяльність він присвятив Харківщині, але його досвід, його поради з вдячністю використовували і в інших регіонах України. Людина щира та принципова, приклади його мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню працівників промисловості, соціальної сфери, державного управління. Харківщина втратила свого великого земляка, але вічною про нього буде Пам’ять.

Розуміємо гіркоту втрати всіх, хто знав Василя Григор’єва.

Вічна Пам'ять!

Довідка. Григор’єв Василь Васильович народився 17 червня 1945 року. В 1979 році закінчив Український заочний політехнічний інститут. Досвід організаційної та управлінської діяльності – понад 30 років. Трудову діяльність почав у 1963 році на турбінному заводі м. Харкова.

З 2001 по 2004 рік – директор ДП «ХЕМЗ». З 2004 по 2008 рік – перший заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення ХОДА. З 2008 року – виконавчий директор ООР ХО «Граніт». Член колегії обласної державної адміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Головного управління Держпраці в Харківській області, Департаменту соціального захисту населення та управління розвитку промисловості облдержадміністрації, голова комісії з вирішення спірних питань управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, заступник голови обласної тристоронньої соціально-економічної ради, співголова обласного координаційного комітету сприяння зайнятості та професійної орієнтації населення, брав активну участь у роботі ще низки дорадчих органів при обласній державній адміністрації.

За багаторічну та кваліфіковану працю нагороджений чисельними державними нагородами та іншими відзнаками уряду, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради.