Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня фізкультури та спорту на Харківщині проведуть вікторини й майстер-класи

До Дня фізкультури та спорту на Харківщині проведуть вікторини й майстер-класи

Начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко під час брифінгу розповів про те, як відзначатимуть цей день в області.

«З нагоди свята в  районах та містах обласного значення регіону будуть проведені спортивні вікторини, майстер-класи, змагання з олімпійських та неолімпійських видів спорту серед різних верств населення. Також будуть організовані фотовиставки, виставки науково-художньої літератури на тему «Досягнення українських спортсменів на європейському та світовому рівнях», - зазначив Віталій Кириленко. 

За його інформацією, в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту проводяться Всеукраїнський олімпійський тиждень та олімпійські уроки, під час яких розповідають про історію розвитку олімпійського руху. 

Окрім того, 8 вересня в ЦПКВ ім. М. Горького відбудеться «Спортивний ярмарок», де будуть представлені види спорту, які розвиваються в Харкові, зокрема, планується проведення показових виступів команд.

Також 8 вересня в с. Малинівці Чугуївського району відбудеться великий ярмарок «Весілля в Малинівці», в рамках якого пройдуть спортивно-розважальні заходи.