Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав з Днем знань учнів шкіл Барвінківщини

Марк Беккер привітав з Днем знань учнів шкіл Барвінківщини

Під час робочої поїздки до Барвінківського району перший заступник голови ХОДА відвідав ЗОШ № 1, 2 та 3 міста Барвінкове.

Марк Беккер привітав учнів шкіл з Днем знань та передав їм найкращі побажання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Сьогодні - діти, а завтра - державні діячі, дипломати, конструктори, вчені, педагоги. Я впевнений, що кожен з вас, дорогі учні, усвідомлює, що навчання - це не лише бажання сягнути глибин наук, а й необхідність, вимога суспільства, оскільки будь-якій державі, суспільству потрібні висококваліфіковані, високопрофесійні громадяни, здатні забезпечити розвиток і процвітання країни. А ми докладемо максимум зусиль для підтримки закладів освіти, щоб створити максимально комфортні умови для навчання», - відзначив Марк Беккер.

Голова Барвінківської РДА Володимир Ромах повідомив, що завдяки підтримці керівництва обласної державної адміністрації в навчальних закладах Барвінківського району провели ремонтні роботи, зокрема, оновили навчальні класи, спортзали та їдальні.

«І цю добру справу ми будемо продовжувати», - наголосив голова райдержадміністрації.

Після урочистих заходів перший заступник голови ХОДА та голова Барвінківської РДА ознайомилися з ходом будівництва та проведення капітального ремонту об'єктів соціальної сфери, а саме: центральної районної лікарні та районного Будинку культури. Вони також оглянули футбольний міні-майданчик, який збудували на території ЗОШ №1.