Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дворічанський ліцей капітально ремонтують вперше за 40 років

Дворічанський ліцей капітально ремонтують вперше за 40 років

З ходом ремонту ознайомився заступник голови ХОДА Вадим Данієлян під час робочої поїздки до Дворічанського району 28 серпня.

Дах Дворічанського ліцею потребував заміни вже довгий час, адже ремонтних робіт тут не було понад 40 років.

«За кошти обласного бюджету проводиться ремонт покрівлі приміщення ліцею. Вона була в жахливому стані через руйнування деревини. Зараз роботи виконані на 98%, замінено покриття даху з азбестових матеріалів на сучасні екологічно чисті», - розповіла директор навчального закладу Валентина Доценко.

У навчальному закладі навчаються 70 учнів з усіх куточків Дворічанського району, 40 з яких проживають на території інтернату, який цього року також уперше за останній час реконструювали. Роботи щодо термомодернізації фасаду приміщення інтернату Дворічанського ліцею та опалювальної системи були проведені за кошти обласного та районного бюджетів.

Цього року також оновили матеріально-технічну базу закладу. Для нього закупили кабінет хімії, оснащений сучасною комп’ютерною технікою, цифровою лабораторією та меблями, які спеціально спроектовані для запобігання порушенню постави учнів.