Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для Нововодолазького НВК придбали 2 шкільних автобуси

Для Нововодолазького НВК придбали 2 шкільних автобуси

Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев вручив директору опорного закладу ключі від нового транспорту для учнів.

У Нововодолазькому НВК навчаються 392 учні денної та 45 учнів - вечірньої школи. Окрім дітей з районного центру, до школи їздять учні з с. Рябухиного, Ордівки, Знам’янки, Федорівки, Вільхуватки, Щебетунів, Мануйлового, Круглянки, Брідку, Нової Мерефи.

«У нас гостро стояла потреба у нових шкільних автобусах. З цим питанням у лютому 2018 року ми звернулися до голови ХОДА Юлії Світличної під час її візиту до нашого району. І сьогодні ми маємо два шкільних автобуси, які підвозитимуть дітей до опорного закладу. Ще один автобус ми отримаємо у вересні. Він буде підвозити дітей до Староводолазької школи з сіл Одринка, Бахметівка, Павлівка», - сказав голова Нововодолазької ОТГ Олександр Єсін.

Автобуси придбано на умовах співфінансування з обласним та державним бюджетами, також виділені кошти з селищного бюджету.

Під час своєї робочої поїздки до Нововодолазького району Анатолій Бабічев також взяв участь в урочистому відкритті майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям, який побудовано в Новоселівському НВК.

«За ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної в регіоні реалізується програма, спрямована на те, щоб у кожному навчальному закладі області був новий сучасний майданчик, - сказав Анатолій Бабічев. – Спільними зусиллями нам вдається успішно працювати в цьому напрямку. Тим більше, що вдала реформа децентралізації дозволила наповнити місцеві бюджети. Нововодолазька об’єднана територіальна громада цього року змогла за власний кошт відкрити 4 такі сучасні майданчики».