Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян привітав Куп’янськ з 363-ю річницею заснування міста

Вадим Данієлян привітав Куп’янськ з 363-ю річницею заснування міста

У ході робочої поїздки до Куп’янського району заступник голови ХОДА провів нараду з керівництвом району та взяв участь в урочистостях.

Головним питанням під час робочої наради в Куп’янську за участю Вадима Данієляна стала підготовка освітніх закладів району до нового навчального року.

«Це питання дуже важливе та знаходиться на контролі голови ХОДА Юлії Світличної, - підкреслив Вадим Данієлян – Завдяки бюджетній децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, як область, так і кожен район зараз має більше можливостей для оновлення технічно-матеріальної бази та ремонтів освітніх закладів».

Представники Куп’янської міської ради поінформували заступника голови ХОДА про роботи, які вже проведені в закладах освіти. Так, на сьогодні обласним коштом проводиться капітальний ремонт із заміни вікон у ЗОШ № 12, ЗОШ № 11, гімназії № 2, придбано обладнання для інклюзивно-ресурсної кімнати у НВК № 2.

Наприкінці робочої поїздки заступник голови ХОДА завітав на урочистості з нагоди 363-ї річниці з дня заснування міста Куп’янськ. Вадим Данієлян передав усім жителям міста та району вітання від голови ХОДА Юлії Світличної та привітав мешканців та гостей міста з Днем Державного прапора України, 27-ю річницею Незалежності України та 363-ю річницею заснування міста Куп’янськ. Він побажав миру, добра, злагоди і процвітання, а також взяв участь у церемонії нагородження відзнаками від Харківської обласної державної адміністрації кращих куп’янчан за високі професійні здобутки та з нагоди Дня міста.