Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Зміївщині відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

На Зміївщині відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

У відкритті сучасного спортивного майданчика в Чемужівці взяли участь заступники голови ХОДА Михайло Черняк та Євгеній Шахненко, які відвідали Зміївський район з робочою поїздкою.

Вони привітали мешканців Чемужівки від імені керівника області Юлії Світличної.

«Саме голова ХОДА рік тому ініціювала будівництво сучасних спортивних майданчиків зі штучним покриттям в усіх районах області. Ця ініціатива сьогодні вдало реалізується. Так, це вже третій подібний майданчик, який ми відкриваємо в Зміївському районі. Зупинятися на досягнутому не будемо. Продовжимо будувати спортивно-оздоровчі комплекси в усіх районах та відкривати міні-футбольні поля й сучасні майданчики. Задача, яку ставить перед нами керівник області, - зробити спорт доступним в усіх куточках Харківщини, - наголосив Михайло Черняк. - Сьогодні ми маємо можливість розвивати спортивну та інші гуманітарні сфери, завдяки бюджетній децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком».

Після урочистого відкриття міні-футбольного поля на ньому відбувся святковий турнір, присвячений 27-й річниці незалежності України, участь в якому взяли місцеві футбольні команди.