Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

До заступника голови ХОДА зверталися за допомогою здебільшого у вирішенні питань зі сфер охорони здоров’я та соціального захисту.

Загалом у ході прийому до Михайла Черняка звернулося понад 10 заявників. Більшість звернулись з проханням виділення матеріальної допомоги на лікування.

Заступник голови ХОДА, вислухавши суть звернень, повідомив заявникам про перелік документів, які необхідно надати на розгляд комісії для виділення матеріальної допомоги коштом обласного бюджету.

«Я онкохвора, особа з інвалідністю ІІ групи. Уже зроблено операцію з видалення пухлини і пройдено 4 курси хіміотерапії та ще потребую 2 курси. В мене помер чоловік, дитина має інвалідність з дитинства. Дуже прошу допомогти мені, - звернулася до Михайла Черняка заявниця. - Я читала про те, що в нас збудують новий онкологічний центр – коли не знайомий з бідою, то одна справа, а коли стикаєшся – то такі центри дуже важливі».

Заступник голови ХОДА дав доручення керівникам профільних структурних підрозділів вивчити питання та надати допомогу заявниці у вигляді медикаментів.

Тим заявникам, котрі звернулися до Михайла Черняка за допомогою у проведенні оперативного лікування та які потребують додаткового обстеження, запропонували провести лікування та обстеження в обласній клінічній лікарні.

Усі питання, з якими звернулися заявники, Михайло Черняк пообіцяв детально вивчити та надати відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.