Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робоча група при ХОДА погодила допроектний план будівництва нового онкоцентру

Робоча група при ХОДА погодила допроектний план будівництва нового онкоцентру

Чергове засідання групи відбулося 21 серпня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Михайла Черняка.

Ознайомившись з допроектним планом онкоцентру, члени групи внесли до нього свої пропозиції та корегування і погодили основну концепцію нового медичного закладу, на яку спиратимуться проектувальники при розробці проектно-кошторисної документації.

У ході обговорення особливу увагу було приділено питанню забезпечення умов для психологічної реабілітації та спілкування пацієнтів, які проходитимуть тривале лікування у центрі.

За словами Михайла Черняка, робоча група збиратиметься й надалі - на етапі проектування закладу.

«Коли буде визначено проектну організацію, яка працюватиме над розробкою документації, ми проведемо спільну зустріч, щоб проектанти розуміли концепцію та вимоги громадськості. Надалі група також збиратиметься за потреби та матиме змогу надавати пропозиції щодо проекту, - сказав Михайло Черняк. - Маємо побудувати сучасний онкоцентр, який повністю відповідатиме потребам пацієнтів. Такого великого проекту в Харківській області не було давно, і він - на особистому контролі голови ХОДА Юлії Світличної».