Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області ремонтують 8 доріг місцевого значення

В області ремонтують 8 доріг місцевого значення

Роботи на 39 об’єктах уже завершено.

Про це повідомив директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

«Продовжуються роботи з поточного, експлуатаційного та капітального ремонту автомобільних доріг місцевого та комунального значення. На даний час з переліку 79 об’єктів, який був затверджений головою ХОДА Юлією Світличною, на 39 роботи вже повністю закінчені. Це дороги в таких районах, як Вовчанський, Золочівський, Красноградський, Сахновщинський та Шевченківський. У інших районах роботи ведуться згідно з графіками. На даний час маємо також додаткове співфінансування від Богодухівського, Кегичівського, Дергачівського, Нововодолазького та Валківського районів – для ремонту додаткових об’єктів. Ми оголосили тендери, й ці роботи плануємо завершити до 1 жовтня цього року», - прокоментував Ігор Турченко.

Зараз в області поточний ремонт проводять на 8 дорогах:

- у Балаклійському районі: Балаклія – Яковенкове;

- у Дворічанському – 2 дороги, в тому числі дорога в районі Вільшан;

- у Зачепилівському: Новоселівка – Устимівка;

- у Зміївському: Зміїв – Таранівка;

- у Куп’янському: Куп’янськ – Кругляківка;

- у Харківському: під’їзд до села Нижня Озеряна;

- у Лозівському: Садове – Катеринівка.

«Також ведуться роботи з ремонту моста в Барвінківському районі – у населеному пункті Гусарівка. Половина моста капітально відремонтована, вкладено нижній шар покриття. На даний час підрядник виконує роботи, які планує завершити до 1 вересня», - відзначив директор ДП «Дороги Харківщини».

Ігор Турченко також повідомив, що ямковий ремонт на дорогах області щоденно проводять 42 бригади дорожників. У першу чергу увагу приділяють роботам у населених пунктах - біля дитсадків, шкіл, амбулаторій тощо.