Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

17 серпня до заступника голови ХОДА переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер житлово-комунального господарства.

Так, у ході прийому житель міста Харків звернувся з проханням допомогти зупинити незаконне будівництво на території ОСББ, до якого входить квартира заявника.

«Наш директор ОСББ будує басейн у підвалі будівлі. Жителі нашого ОСББ занепокоєні, адже це незаконно і може постраждати будівля, - розказав Євгенію Шахненку заявник. – Просимо допомогти розібратися, адже вже порушено фундамент будівлі, а будинок - 30-х років забудови».

Заступник голови ХОДА уважно вислухав заявника та пообіцяв детально розібратися з ситуацією. Дав доручення керівникам профільних структурних підрозділів взяти це питання на контроль, ініціювати проведення засідання комісії з надзвичайних ситуацій.

«Ми створимо спеціальну комісію, яка проінспектує законність дій голови ОСББ», - сказав Євгеній Шахненко.

Також до заступника голови ХОДА звернулися мешканці одного з гуртожитків з проханням допомогти у встановленні пільгового тарифу на електропостачання жителям будівлі.

«У нас немає центрального теплопостачання, й ми змушені користуватися електричним опаленням, а це тягне дуже великі витрати», - звернулася до заступника голови заявниця.

Для отримання пільг мешканцям гуртожитку необхідно виготовити проектну документацію на будівлю. Це та інші питання, які були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити й надати громадянам усю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства.