Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У селищі Оскіл на Ізюмщині будують дитячий садок на 4 групи

У селищі Оскіл на Ізюмщині будують дитячий садок на 4 групи

ДНЗ створюють на базі приміщення, в якому раніше розташовувалися початкові класи Оскільського ліцею.

З ходом робіт ознайомився заступник голови ХОДА Вадим Данієлян у рамках робочої поїздки в Ізюмський район 15 серпня.

Частину робіт з реконструкції двоповерхової будівлі під дитячий садок було виконано в минулому році, зараз роботи тривають.

«Потреба у новому дитячому садку є нагальною. Адже наявний садочок знаходиться в дуже старому приміщенні і переповнений. Цілу групу дітей доводиться возити в садок у сусідню Капитолівку», - розповіла голова Ізюмської РДА Любов Шамрай.

Також Вадим Данієлян оглянув хід будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Оскільського ліцею. Роботи завершуються, майданчик буде відкрито з початком нового навчального року.

Перебуваючи в Осколі, заступник керівника області відвідав місцеве відділення територіального центру соціального обслуговування, а також ознайомився з ходом ремонтних робіт у психоневрологічному інтернаті. Завдяки підтримці німецької компанії міжнародного співробітництва GIZ, тут було відремонтовано головний корпус, зараз ведуться роботи в майстерні і житловому корпусі.

Також під час робочої поїздки в район Вадим Данієлян відвідав Ізюмський комбінат хлібопродуктів у селищі Капитолівка. Він відзначив високий рівень організації виробництва на підприємстві та гарні темпи зростання заробітної плати.

Нагадаємо, 15 серпня заступник керівника області відвідав з робочою поїздкою Ізюмський район. Він провів нараду з керівництвом району, зустрівся з місцевою громадою та ознайомився з ходом ремонтних робіт на низці об’єктів інфраструктури та сфери освіти.