Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян ознайомився з ремонтом будівлі ЦНАПу в Куп’янському районі

Вадим Данієлян ознайомився з ремонтом будівлі ЦНАПу в Куп’янському районі

10 серпня заступник голови ХОДА відвідав Куп'янщину з робочою поїздкою.

Спільно з головою Куп’янської РДА Миколою Ситником він ознайомився зі станом ремонтних робіт, що проводять у приміщеннях Центру надання адміністративних послуг та Управління праці й соціального захисту населення, які розташовані в одній будівлі. 

«У 2018 році з місцевого бюджету виділено 236,5 тис. грн для проведення ремонту. Вже відремонтовано коридори ЦНАПу, Управління праці та соціального захисту населення. У планах - проведення робіт з ремонту службових приміщень установ», - зазначив Микола Ситник.

Як відзначили в РДА, ЦНАП у районі було відкрито 1 вересня 2014 року. Зараз через центр можна отримати 61 адміністративну послугу.

Також Вадим Данієлян ознайомився з роботою Управління праці та соціального захисту населення РДА. На обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, в районі перебуває 7790 осіб. Системою всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій охоплено близько 6,8 тис. громадян, з яких 4,5 тисячі осіб отримують житлові субсидії, 2,3 тисячі є отримувачами всіх видів державної соціальної допомоги.