Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Шевченківському районному Будинку культури триває капітальний ремонт

У Шевченківському районному Будинку культури триває капітальний ремонт

У ході робочої поїздки у район з проведеними роботами та подальшими планами ознайомився заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

Упродовж 30 років ремонтні роботи в РБК у Шевченковому проводили лише частково. У 2017-му було розпочато капітальний ремонт за кошти районного бюджету. Замінено вікна та двері, систему опалення частини приміщень. Встановили нове освітлення та завершили ремонт санвузлів.

«Тут вперше за довгі роки проведено реставрацію крісел у глядацькій залі. Здійснюється ремонт танцювальної зали районного Будинку культури, також завершено капітальний ремонт приміщення краєзнавчого музею», - розповів начальник відділу культури райдержадміністрації Володимир Стороженко.

Будівля майнового комплексу районного Будинку культури дуже багатофункціональна, адже в ній розміщені: центральна районна бібліотека, районна бібліотека для дітей, дитяча музична школа, районний комунальний заклад «Шевченківський краєзнавчий музей», спортивна зала.

«У рамках реалізації міні-проекту «Разом - у майбутнє» проводиться капітальний ремонт у залі для заняття фітнесом, завершено роботи з ремонту системи опалення спортивної зали. Відремонтовано санвузли та душові кабінки. Тепер умови для занять спортом стали набагато комфортнішими», - розповів про роботу установи та спортивних секцій директор КЗ «Спорт для всіх» Володимир Чабанний.

На даний момент у РБК продовжують зміцнювати матеріально-технічну базу та оновлювати обладнання.