Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян ознайомився з ходом ремонтних робіт у терцентрі Шевченківського району

Вадим Данієлян ознайомився з ходом ремонтних робіт у терцентрі Шевченківського району

Заступник голови ХОДА оглянув приміщення адаптаційного відділення та ознайомився з подальшими планами проведення робіт.

Відкрити адаптаційний центр у територіальному центрі соціального обслуговування планують уже 1 вересня. Призначений центр для обслуговування людей похилого віку, осіб з інвалідністю та незахищених верств населення. У приміщені адаптаційного центру можна покращити здоров’я під наглядом 4-х спеціалістів.

«На сьогодні придбано та встановлено металопластикові вікна, вхідні двері, котел АОГВ, бігову доріжку, орбітрек, масажне крісло, а також дві пральні машини та прасувальний прес», - повідомила заступнику голови ХОДА директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шевченківської райдержадміністрації Алла Калашнікова.

Терцентр обслуговує щорічно понад 1500 жителів району.

«Турбота про людей похилого віку - це основа в побудові успішного майбутнього Харківщини. Обласна влада приділяє цьому питанню особливу увагу», - сказав Вадим Данієлян.

До відкриття в адаптаційному центрі буде проведено ремонт кімнати денного перебування, сольової та аромомасажної кімнат. Усі роботи проходять згідно з планом, й ремонт буде завершено вчасно.