Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чехи зацікавлені в інвестиціях у сферу теплозабезпечення Харківської області

Чехи зацікавлені в інвестиціях у сферу теплозабезпечення Харківської області

Можливість залучення іноземних інвестицій у ЖКГ регіону обговорили в ході зустрічі керівників структурних підрозділів ХОДА з представниками ČKD GROUP.

Захід відбувся за участю директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Сергія Магдисюка та представників ČKD GROUP - чеської асоціації інженерних і виробничих фірм, які працюють у сегментах: енергетика, газ і нафта, екологія і інфраструктура.

Результатом співпраці з чеськими партнерами може стати побудова більш ніж 20-ти котелень у районах Харківщини.

«Ми зацікавлені можливістю будівництва котелень на території Харківської області, але хотіли б отримати гарантії від обласної влади, що тепло, яке вони вироблятимуть, будуть закуповувати», - відзначив у ході зустрічі менеджер ČKD GROUP Якуб Кучера.

«Дуже раді новим партнерам та задоволені, що Харківщина приваблива для європейських інвесторів. Сподіваємось на плідну співпрацю та реалізацію всіх запланованих проектів», - сказав Сергій Магдисюк.

Першим проектом, який на сьогодні обговорюється, є будівництво в Куп’янську. Задля розгляду проекту представники ČKD GROUP не лише обговорять вектори співпраці з керівництвом структурних підрозділів ХОДА, а й виїдуть на місце.