Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян у Люботині

Вадим Данієлян провів виїзний прийом громадян у Люботині

До заступника голови ХОДА зверталися здебільшого з особистими питаннями та питаннями надання послуг для населення міста.

24 липня заступник голови ХОДА Вадим Данієлян відвідав з робочою поїздкою місто Люботин, де взяв участь у сесії міської ради, ознайомився з ходом ремонтних робіт на низці об’єктів інфраструктури та провів виїзний прийом громадян.

Під час прийому було порушено питання надання послуг органом реєстрації актів цивільного стану для населення міста Люботин. Заявниця повідомила, що на сьогодні спектр послуг неповний, а в майбутньому взагалі місто може залишитись без першочергових послуг.

«Зараз у місті надаються послуги з реєстрації шлюбу, новонароджених та видання свідоцтва про смерть, з вересня всі ці послуги можна буде отримувати лише в Харкові. Для пенсіонерів, а це 30% містян, ці послуги стануть взагалі недоступні», - розповіла заявниця.

«Реформа децентралізації передбачає наближення послуг до населення, тому дуже важливо, щоб містяни мали можливість обслуговуватись на території міста Люботин», - відзначив Вадим Данієлян.

Він запевнив заявницю, що детально вивчить порушене питання та розгляне варіанти його вирішення. Це та інші питання, що були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.