Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Жителі Харківської області, які прийшли на прийом 18 липня переважно зверталися за сприянням у вирішенні земельних та транспортних питань.

На прийом до Марка Беккера звернулися близько десяти заявників. Так, житель Золочівського району розповів про складнощі, які у нього виникли при приватизації земельної ділянки. Ще на одній дільниці, за словами чоловіка, необхідно провести розмежування, так як сусідські споруди знаходяться на його території. Офіційні відповіді представників місцевої влади, на думку заявника, не відбивають реального стану речей і не враховують його інтереси.

Марк Беккер відповів, що земельні питання, що виникають на території населеного пункту, уповноважений вирішувати місцевий орган самоврядування.

«Ми відправимо лист за вашим зверненням на керівника району, щоб ваше питання розглянули по суті», - відповів заявнику Марк Беккер.

Також декілька земельних питань від жителів Зміївського та Харківського районів стосувалися приватизації земельних ділянок. Ще одна мешканка Харківського району просила допомоги в оформленні спадщини - земельної ділянки. Необхідні консультації заявникам з приводу звернень надав юрист ГУ Держгеокадастру в Харківській області Костянтин Рибалко.

У ході прийому жителька Харкова просила Марка Беккера сприяти вирішенню транспортного питання. Жінка поскаржилася на водіїв автобусів одного з маршрутів Харківського району, які, на її думку, порушують правила перевезення, зокрема, не роблять зупинки біля дачного селища. Як відповів заявниці начальник Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос, найближчим часом буде проведено коригування маршруту і встановлено зупиночний павільйон.

Крім того, пенсіонер з Первомайського району звернувся зі скаргою на дії місцевого фермера, господарство якого, за його словами, забруднює село. Перший заступник голови ХОДА дав доручення фахівцям ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області провести перевірку згідно зі зверненням.

Вирішення всіх питань, озвучених у ході прийому, Марк Беккер взяв під особистий контроль.