Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

3 липня до заступника голови ХОДА зверталися переважно за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти, спорту та культури.

Так, у ході прийому була озвучена пропозиція щодо будівництва в Харкові олімпійського центру, а також створення школи харківських гардемаринів.

Анатолій Бабічев пообіцяв розглянути питання, а також спрямувати пропозицію для вивчення спеціалістам профільних структурних підрозділів ХОДА.

Ще одне питання стосувалося організації виступів харківського колективу на творчих майданчиках регіону.

Також під час прийому було порушено питання щодо розвитку туризму в Харківській області. Так, один із заявників запропонував розпочати розкопки на території одного з районів Харківщини, де, на думку чоловіка, можуть бути знайдені об’єкти, які є історичною цінністю.

«Я дам доручення Управлінню культури і туризму ХОДА зібрати археологів. Ми з вами зустрінемось і разом обговоримо це питання. Подумаємо, що можемо зробити», - сказав Анатолій Бабічев.

Ці та інші питання, озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.