Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА перевірила хід будівництва Красноградського ФОКу

Голова ХОДА перевірила хід будівництва Красноградського ФОКу

На даний момент на об’єкті практично виконано фундаментні роботи, сформована чорнова підлога, монтується каркас будівлі. Завершено роботи зі встановлення арочних ферм.

Найближчим часом розпочнуться роботи з облаштування фундаменту адміністративно-побутової частини (всі підготовчі роботи виконані). Будівельники готуються до виготовлення каркасу над адміністративно-побутовою частиною, проведення робіт з утеплення фасадів, даху та куполу, спорудження задньої торцевої стіни та її утеплення.

«Приділяємо розвитку спортивної інфраструктури Харківщини особливу увагу і робимо те, чого область не бачила десятиріччями. Вже маємо збудовані ФОКи в Первомайському та Вовчанському районах і в Пісочині Харківського району. Красноградський, а також Золочівський комплекси плануємо відкрити цього року, - розповіла Юлія Світлична. - Спроектовано фізкультурно-оздоровчий комплекс, і вже почалося будівництво в Краснокутську. Також вже є проекти таких комплексів у Дергачах, Чугуєві, Покровці, ведеться проектування ще в кількох населених пунктах».

Типовий проект ФОКів, який розробили в Харківській області, отримав схвалення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, і його планують поширити по інших регіонах країни.

Керівник області також наголосила на комплексному підході до розвитку спортивної інфраструктури регіону. Окрім фізкультурно-оздоровчих комплексів, в усіх районах будуються міні-футбольні майданчики зі штучним покриттям. Нещодавно завершено реконструкцію стадіону «Авангард» у Змієві, будується стадіон у Дергачах. Тривають роботи в спортивній школі «ХТЗ», яка не бачила ремонту останні 30 років.

«Тільки з таким комплексним підходом зможемо відновити інфраструктуру та створити гідні умови для молоді і усіх охочих займатися спортом», - зазначила голова ХОДА.

Нагадаємо, 30 червня Юлія Світлична перебуває з робочою поїздкою в Красноградському районі. У ході поїздки вона ознайомилася з результатами ремонтних робіт, проведених у центральній районній лікарні, медичній амбулаторії села Піщанка та відвідала дитячий будинок сімейного типу, який отримав житло від держави.

Більше фото