Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав «каразінців» з отриманням дипломів

Анатолій Бабічев привітав «каразінців» з отриманням дипломів

26 червня заступник голови ХОДА взяв участь в урочистому церемоніалі випуску студентів Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Анатолій Бабічев передав вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Це честь - бути випускником Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, найкращого вишу в Україні. Для нас дуже відповідально, щоб кожен наступний випуск доводив те, що диплом університету - найкращий, що він ціниться, і, якщо в тебе є цей диплом, то в тебе є світле майбутнє, - сказав Анатолій Бабічев. - Україна має дуже багато викликів у соціально-гуманітарній, політичній, військовій сферах. Але ми продовжуємо розбудовувати інфраструктуру, і я впевнений, що ми можемо створити щасливу, красиву і сильну країну. Я впевнений, що випускники 2018 року зможуть докласти зусиль до цієї великої справи».

Ректор ХНУ ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров привітав студентів зі святом, висловивши сподівання, що саме випускники вишу гідні того, щоб розвивати регіон і країну в цілому.

«Ми навчали вас професії, ми формували з вас фахівців, професіоналів. Ми прагнули розвивати ваш інтелект, креативність. Ми намагалися вчити вас бути відповідальними, інтелігентними - особистостями, які здатні розрізняти добро і зло, які знають, що таке співчуття. Ми тішимося думкою, що за ці роки нашої спільної інтелектуальної праці ми набули імунітету проти страху, заляканості, готовності підкорятися чужій корисній волі. Ми прагнули того, щоб ви стали справжніми патріотами, які створюватимуть гідне життя у країні, будуть любити і захищати її», - сказав Віль Бакіров.

Під час урочистого заходу кращі випускники були нагороджені пам’ятними медалями.

Довідка. У 2018 році навчання в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна завершать 2694 особи (бакалаври - 2236 осіб, спеціалісти - 139 осіб, магістри - 319 осіб), з них дипломи з відзнакою отримають 302 особи.