Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі Харків - Охтирка розпочали укладання верхнього шару асфальту за Богодуховом

На дорозі Харків - Охтирка розпочали укладання верхнього шару асфальту за Богодуховом

Про темпи ремонтних робіт розповів начальник Служби автомобільних робіт у Харківській області Євген Зражевець.

«Ми більш комплексно підходимо до організації цих робіт, більше уваги звертаємо саме на другорядні роботи. Тому що цей проект є надзвичайно складним. Майже вся дорога проходить через населені пункти. І це є найбільш серйозним ускладненням для нас. Зокрема, елементи водовідведення, на жаль, там не продумані. Є інші моменти, які створюють дискомфорт у пересуванні не тільки для користувачів, але й для нас. Тому зараз ми вносимо деякі зміни до тих проектних рішень, які є. Нам допомагають сільські голови, громадськість. Таким чином ми виходимо з ускладнень, з якими стикнулись при реалізації цього проекту», - сказав Євген Зражевець.

За його інформацією, 8 червня на дорозі розпочато укладання верхнього шару асфальтобетону за Богодуховом.

«Продовжуємо й надалі формувати основу, вирівнювальний шар на інших ділянках, і дорога потроху починає виглядати як європейська. Продовжуємо нарощувати темпи», - сказав начальник САД. 

На дорозі Харків – Охтирка вже відновлено 5,9 км основи дорожнього покриття за технологією «холодний ресайклінг», відфрезеровано 29,4 км наявного покриття, укладено 15,5 км вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, ведуться роботи з улаштування виїзних/заїзних карманів.