Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На «Металісті» до Дня захисту дітей провели футбольне свято

На «Металісті» до Дня захисту дітей провели футбольне свято

На урочисте відкриття змагань «Кубок Слобожанщини - 2018» з футболу завітали заступник голови ХОДА Олександр Скакун та перший заступник голови облради Віктор Коваленко.

Олександр Скакун передав учасникам змагань, тренерам та батькам спортсменів вітання від голови ХОДА Юлії Світличної. Він також зауважив, що Харківська обласна державна адміністрація приділяє пильну увагу розвитку дитячого спорту та формуванню пріоритетів здорового способу життя на Слобожанщині, підтримує проведення значущих спортивних заходів.

«Щиро вітаю всіх присутніх з Днем захисту дітей, - сказав Олександр Скакун. – Мушу відзначити, що сьогодні завдяки плідній співпраці керівництва області з Федерацією футболу України будуються футбольні майданчики в багатьох районах та містах Харківської області. Сьогодні ми реконструюємо і будуємо нові фізкультурно-оздоровчі комплекси, міні-футбольні, гімнастичні і тренажерні майданчики, басейни, льодові арени».

Відзначив потужну роботу, яка проводиться в області зі створення умов для розвитку футболу, й Віктор Коваленко. Нещодавно його було обрано головою обласної федерації футболу. Віктор Коваленко привітав уболівальників з виходом улюбленої команди «Металіст 1925» до Першої ліги чемпіонату України та побажав юним футболістам нових перемог та спортивних досягнень.

У змаганнях беруть участь дитячі футбольні команди з міст Харків та Чугуїв, а також Харківського, Дергачівського, Кегичівського, Печенізького, Балаклійського, Богодухівського, Валківського та Золочівського районів.