Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав зі святом Останнього дзвоника учнів шкіл Барвінківщини

Марк Беккер привітав зі святом Останнього дзвоника учнів шкіл Барвінківщини

25 травня під час робочої поїздки перший заступник голови ХОДА завітав до ЗОШ №1 та ЗОШ №2 міста Барвінкове.

Марк Беккер привітав школярів від імені голови ХОДА Юлії Світличної та передав побажання успіхів, миру, добра, щасливої долі й здійснення найзаповітніших мрій. Він також висловив велику вдячність всьому педагогічному колективу за наполегливу та результативну працю.

«Ви - наше майбутнє! За підтримки Президента України Петра Порошенка, губернатора Харківської області Юлії Світличної всі разом ми побудуємо нову сильну Україну», – наголосив, звертаючись до школярів, перший заступник голови облдержадміністрації.

Він зичив учням добре та змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

«Для кожного цей день має своє особливе значення. Для дітей - це нова валіза знань за плечима, для вчителів - гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків - мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік, - відзначив Марк Беккер. – Бажаю випускникам щасливого дорослого життя, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне - бути чесними й добрими людьми».