Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Реалізацію проекту «Енергія світла» розпочато

Реалізацію проекту «Енергія світла» розпочато

Перші роботи в рамках проекту, ініційованого головою ХОДА Юлією Світличною, стартували в Коломацькому районі.

Тут монтують освітлення в двох населених пунктах. У самому Коломаку ліхтарі встановлюють на трьох вулицях (вул. Піддубного, пров. Піддубного та вул. Д. Бєдного), які не освітлювалися протягом тривалого часу. Завершити роботи планують у травні, після чого Коломак буде освітлений на 100%. Також роботи проводять на вул. Усачова в селі Шелестове - тут освітлюють дорогу до місцевої школи. Усього в ході робіт в районі планують встановити 27 освітлювальних приладів.

«Впровадження проекту дозволить вирішити соціально значущу проблему для більш ніж 4200 жителів двох населених пунктів району», - відзначив начальник Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Андрій Парамонов.

За його інформацією, на початку травня роботи в рамках програми «Енергія світла» стартують у 12 районах області, в тому числі Краснокутському, Ізюмському, Валківському, Сахновщинському, Лозівському, Чугуївському та інших.

Нагадаємо, ініційований головою ХОДА Юлією Світличною проект «Енергія світла» передбачає повне вирішення проблем освітлення в усіх населених пунктах області протягом 2018 – 2021 років. На першому етапі - в 2018 році - світло з'явиться на 300 вулицях у 137 населених пунктах.