Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Липкуватівському НВК проведуть капітальний ремонт

У Липкуватівському НВК проведуть капітальний ремонт

Про це повідомив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки до Нововодолазького району.

У закладі зараз навчається 113 дітей, у тому числі 42 - віком до 6 років.

У НВК діють гуртки «Юний математик», «Юний натураліст», гурток театрального мистецтва, хорового співу, студія образотворчого мистецтва.

Навчальний заклад складається з двох будівель: школи 1902 року побудови, яку відремонтували в 2006 році, та дитячого садка, у приміщенні якого капітального ремонту не проводили жодного разу.

«Минулого року 96% вікон у будівлі замінили на енергоощадні коштом державної субвенції та за співфінансування селищної ради, - зазначила директор школи Людмила Гамовка. -  Для дошкільного підрозділу придбано іграшки, м’які модулі, облаштовано ігровий майданчик коштом Бірківської селищної ради».

У 2018 році планується капітальний ремонт дошкільного підрозділу НВК. На сьогодні виготовлено проектно-кошторисну документацію. Будуть залучені кошти обласного бюджету. 

«Розвитку освіти та створенню однаково комфортних умов для учнів у містах та селах приділяє особливу увагу голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Фінансування сфери освіти у регіоні постійно збільшується. Зокрема, минулого року на розвиток галузі було спрямовано в два рази більше коштів, ніж у попередні роки», - зазначив Анатолій Бабічев.