Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З початку року ямковим ремонтом охоплено понад 34 тис. кв. м доріг державного значення

З початку року ямковим ремонтом охоплено понад 34 тис. кв. м доріг державного значення

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

«З початку 2018 року філіями ДП «Харківський облавтодор» було ліквідовано 34006 кв. м ямковості на автомобільних дорогах державного значення», - зазначили дорожники.

За їхніми даними, з 13 по 20 квітня виконувались роботи з ліквідації ямковості гарячим асфальтобетоном та просоченням. Ліквідовано 10379 кв. м ямковості на таких автошляхах: Київ-Харків-Довжанський (Полтавський та Донецький напрямки), під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» з боку Довжанського, під’їзд до аеропорту з боку Києва, Мерефа-Лозова-Павлоград, Чугуїв-Мілове, Харків-Охтирка, /М-18/-Сахновщина-Ізюм-Куп’янськ-КПП «Піски», /М-03/-Коломак-Шелестове-Колонтаїв.

«Також фахівцями ДП «Харківський облавтодор» проводились роботи зі встановлення нових або заміни старих дорожніх знаків, ремонт транспортного бар’єрного огородження, прибирання сміття та планування узбіччя», - повідомили дорожники.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на запобіжні знаки.