Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Жителі області переважно зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфер освіти, культури та мистецтва.

Так, жителі одного з гуртожитків міста поскаржилися на те, що не можуть отримати договір, за яким вони повинні сплачувати кошти за комунальні послуги. 

«Ми не знаємо, за що ми сплачуємо та скільки винні. Ми хочемо чітко розуміти, на що йдуть гроші», - сказала заявниця.

«Це питання лише частково належить до компетенції облдержадміністрації. Ми спробуємо розібратися в ситуації - в рамках своїх повноважень і в рамках закону»,- зазначив Анатолій Бабічев. 

Ще одне з питань стосувалося організації концертних виступів у Харківській філармонії.

«Питання розвитку культури – одне з пріоритетних для Харківської обласної державної адміністрації.  Ми завжди підтримуємо цікаві проекти, які спрямовані на розвиток нашого регіону. Тому ми зробимо все, що від нас залежить, для реалізації вашого починання», - звернувся до заявника Анатолій Бабічев.

Одна з заявниць звернулася до Анатолія Бабічева з пропозицією залучення спеціальних методик та проектів, направлених на підвищення рівня навчання в молодших та старших класах загальноосвітніх шкіл. 

Ці та інші питання, озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.