Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для підприємців проведуть навчальний курс «Школа малого бізнесу»

Для підприємців проведуть навчальний курс «Школа малого бізнесу»

Його започаткували Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин ХОДА.

 Новий безкоштовний навчальний курс «Школа малого бізнесу (І рівень)» стартує 13 березня 2018 року й орієнтований на тих, хто бажає розпочати власну справу.

Програма курсу складатиметься з 10 занять у формі семінарів-практикумів та майстер-класів. Заняття будуть проходити 2 рази на тиждень (вівторок, четвер), з 15:00 до 17:00 за адресою: Держпром, 3 під'їзд, 5 поверх, зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

За підсумками курсу слухачі отримають базові знання та навички, які необхідні для ведення успішної підприємницької діяльності.

Як експерти, будуть залучені фахівці Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області, Головного управління Держпраці у Харківській області, коучі, бізнес-тренери та юристи з практикою.

Контактний телефон: 757-42-32.

Для участі у семінарі необхідна попередня реєстрація за електронною адресою: economist@kharkiv.biz.ua. Дедлайн для подачі заявок - 12 березня 2018 року. Участь - безкоштовна.

З попередньою програмою занять можна ознайомитись тут.