Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер відвідав Балаклійський район

Марк Беккер відвідав Балаклійський район

Перший заступник голови ХОДА поспілкувався з керівництвом та громадою Балаклійщини та завітав на свято широкої Масляної.

Марк Беккер передав усім гостям свята привітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Минулого року Балаклійщина, дійсно, перенесла тяжкі події. З перших хвилин, коли ще гриміли вибухи, тут знаходилася голова області Юлія Світлична, а також усі, хто в подальшому доклав максимум зусиль, щоб життєдіяльність району було відновлено в найкоротші терміни. Я глибоко переконаний, що тільки спільними зусиллями ми маємо рухатися вперед і працювати заради процвітання нашого рідного краю», - сказав Марк Беккер.

Від відзначив, що Балаклійський район відіграє значну роль у розвитку всієї Харківської області, зокрема, збираючи одні з найбільших врожаїв на Харківщині.

«Масляна символізує перемогу весни над зимою, а цього року тут, на Балаклійщині, вона символізує ще й закінчення всіх складнощів, з якими ми зіткнулися торік», - звернувся до присутніх Марк Беккер.

До привітань першого заступника голови облдержадміністрації долучився керівник району Степан Масельський.

«Ми щиро вдячні за підтримку та увагу до Балаклійського району з боку Харківської облдержадміністрації та будемо працювати над тим, щоб і надалі утримувати першість у всіх галузях», - запевнив Степан Масельський.