Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському державному училищі фізкультури № 1 відкрили комп'ютерний клас

У Харківському державному училищі фізкультури № 1 відкрили комп'ютерний клас

15 лютого з роботою закладу ознайомився заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Він поспілкувався з колективом училища та взяв участь у відкритті нового комп’ютерного класу, в якому встановлено 12 комп’ютерів. Крім того, у приміщенні проведено ремонт та закуплено нові меблі.

Також заступник голови ХОДА був присутній на урочистій лінійці, де привітали найкращого вихованця училища за підсумками січня 2018 року - Тараса Шевцова, чемпіона України серед юніорів у стрибках із жердиною.

«Харківське державне вище училище фізичної культури № 1 - найкраще училище України за всеукраїнськими рейтингами. Дякую керівництву закладу за якісну реалізацію державних програм та ініціативи», - звернувся Анатолій Бабічев до учасників заходу.

Він наголосив, що розвиток спорту в області є одним з головних пріоритетів, визначених головою ХОДА Юлією Світличною.

«Ми щороку збільшуємо фінансування галузі та працюємо над зміцненням матеріально-технічної бази спортивних закладів. У цьому році за ініціативи Юлії Світличної розвитку фізичної культури і спорту в Харківській області буде приділено більше уваги. Адже ми розуміємо: розвиток спорту є запорукою здорового майбутнього нашої України», - сказав заступник голови ХОДА.

Директор училища Юрій Назаренко подякував обласному керівництву за увагу до розвитку галузі та вручив Анатолію Бабічеву пам’ятну статуетку з логотипом навчального закладу.