Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили сприяти ремонту місцевої дороги

Євгенія Шахненка просили сприяти ремонту місцевої дороги

2 лютого заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Жителі Харківської області просили Євгенія Шахненка сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, на особистий прийом до заступника голови ХОДА звернулися жителі Харкова і Зміївського району з проханням сприяти ремонту дороги на ділянці Харків-Водяне (під'їзд до села Червона поляна). За словами заявників, 4 км дороги сьогодні практично не проїзні для легкового транспорту, ремонт тут не проводили довгі роки.

«Знаю про цю проблему. Дорожники області разом з місцевими жителями намагалися частково виправити ситуацію, засипаючи найбільш важкі ділянки гравієм, але тут необхідний капремонт дороги, - відповів заявницям Євгеній Шахненко. - З 1 січня місцеві дороги передані на баланс ХОДА. Тому ремонт цієї ділянки почнеться одним з перших. У понеділок на нараді це питання поставлять перед керівництвом САД у Харківській області».

Також на особистому прийомі громадян до Євгенія Шахненка зверталися з питанням про незаконне, на думку заявника, будівництво в місті Харків. Ще надходили питання зі сфери енергетики. Громадяни просили допомогти у відновленні електропостачання, а також передачі ліній електромереж ОК «Слобожанська - Кулиничі» на баланс Харківобленерго. Заступник голови ХОДА доручив розібратися в питаннях начальнику Управління паливно-енергетичного комплексу Андрію Парамонову.

Низка питань стосувалась газопостачання. Так, мешканка Київського району Харкова висловила незгоду з показниками газового лічильника, а жителька селища Хорошеве Харківського району просила допомоги в установленні нового приладу обліку газу.

Всі питання, озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити і надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.