Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На командних чемпіонатах України збірна Харківської області посіла призові місця

На командних чемпіонатах України збірна Харківської області посіла призові місця

Харківські спортсмени успішно виступили в Сумах, де 27 та 28 січня відбувся командний чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств та з легкої атлетики в приміщенні.

Участь у змаганнях взяли легкоатлети з 24 областей України, АР Крим та Києва. Харківську область представили 33 спортсмени, які вибороли 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі.

Перемогу здобули: Марина Килипко – стрибки з жердиною (4,5 м) та Лілія Клінцова - стрибки у висоту (1,83 м).

Срібні нагороди вибороли: Тарас Шевцов - стрибки з жердиною (5 м), а також Ірина Рофе-Бекетова - п’ятиборство (4079 очок).

Бронзовими призерами стали: Ганна Хопяк - штовхання ядра (13,95 м), Ася Бардіс - п’ятиборство (3849 очок) та Роман Супрун - біг на 60 м з бар’єрами (8.09 сек.). Крім того, Роман Супрун вперше виконав норматив майстра спорту України.

У загальному заліку командного чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні збірна Харківської області з сумою 439 очок посіла друге місце. Перше було за легкоатлетами Дніпропетровської області (571 очко), а третє посіли спортсмени Київської області (415 очок).

У командному чемпіонаті України з легкоатлетичних багатоборств з сумою 145 очок Харківська область посіла перше загальнокомандне місце. Другими були спортсмени з Дніпропетровської області (144 очки), третє посіли легкоатлети Винницької області (125 очок).