Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили сприяти під'єднанню газопостачання в багатоквартирному будинку Харкова

Євгенія Шахненка просили сприяти під'єднанню газопостачання в багатоквартирному будинку Харкова

15 грудня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області просили заступника голови ХОДА сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, до Євгенія Шахненка звернулася мешканка Холодногірського району Харкова. Вона розповіла, що після серпневої пожежі в їх багатоквартирному будинку комунальники так і не під'єднали їм газ.

«Тільки в моєму під'їзді знаходиться 12 квартир, і у половини жителів - автономне газове опалення. Попри те, що від пожежі наша частина будинку взагалі не постраждала, газовики нам так і не включили послугу, мотивуючи тим, що квартирні димоходи знаходяться не в належному стані. Хоча в актах, які складалися навесні, ніяких зауважень вказано не було», - розповіла про проблеми мешканців багатоповерхового будинку заявниця.

Євгеній Шахненко доручив заступнику начальника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Дмитру Тараненку в найкоротші терміни розібратися в ситуації.

«Те, що в зимовий період мешканці міста не отримують газопостачання, - це аварійна ситуація. Ми обов'язково вивчимо технічну сторону питання і розберемося в шляхах його рішення. Люди не повинні страждати від неузгодженості дій комунальних служб», - сказав Євгеній Шахненко.

Крім того, до заступника голови ХОДА зверталися з проханнями сприяти вирішенню житлово-комунальних питань. Так, жителі області просили про відновлення водо- та газопостачання.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації.