Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Журналістам економічного профілю пропонують взяти участь у конкурсі

Журналістам економічного профілю пропонують взяти участь у конкурсі

Стартувала Національна премія «Media etc. 2.0» - конкурс для фахових медійників, які спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України.

«Media etc. 2.0» є громадською ініціативою, засновниками премії є Інститут податкових реформ та «Громадське радіо».

До участі у конкурсі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрилансери, що сплачують податки в Україні.

Премія призначається за кращу публікацію, кращий відеорепортаж та кращий радіорепортаж у національних і регіональних ЗМІ.

Переможців визначатиме журі у складі відомих українських медіадіячів на чолі з Андрієм Куликовим.

«Сьогодні виникла нагальна потреба у більш широкому громадському обговоренні ідей економічного розвитку країни в цілому та її регіонів і міст, зокрема, в українському медіапросторі. Саме з метою активізації цього процесу, а також задля удосконалення якості української економічної журналістики започаткована Національна премія для журналістів «Media etc.» на кращий медійний продукт, присвячений економічним реформам в Україні», - розповіли організатори конкурсу.

Детальніша інформація про премію та умови подачі робіт на конкурс - за посиланням або телефоном: (063) 456-80-90 (Ольга Михайлова).

Останній день подачі конкурсних заявок - 20 грудня 2017 року.