Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбудеться ІІ Польсько-український форум місцевого самоврядування (додано програму форуму)

На Харківщині відбудеться ІІ Польсько-український форум місцевого самоврядування (додано програму форуму)

Захід «Громада. Ефективний розвиток. Інвестиції» пройде 23 листопада з 10:30 до 19:00 у коворкінг «FABRIKA» (вул. Благовіщенська, 1).

Цей форум проводиться другий рік поспіль у рамках реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації, яка активно реалізується в Україні та, зокрема, на Харківщині.

Ініціаторами та організаторами форуму є Харківська обласна державна адміністрація, Харківський центр розвитку місцевого самоврядування, Генеральне консульство Республіки Польща у м. Харкові, ГО «Польсько-українська аграрна асоціація», Програма «U-LEAD з Європою» та Міжнародний фонд «Солідарність».

У роботі форуму візьмуть участь близько 400 представників органів місцевого самоврядування, державної влади та громадських організацій Харківської області, а також представники делегацій з 7 областей України, українських і польських ділових та експертних кіл.

З програмою форуму можна ознайомитися тут.

Для акредитації на форумі представників ЗМІ просимо заповнити електронну форму або зателефонувати 731-12-01, (050) 634-69-56, (068) 585-76-80.