Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У школі Первомайського району побудують сучасний спортивний майданчик

У школі Первомайського району побудують сучасний спортивний майданчик

Проект фінансується коштом обласного бюджету. Роботи, які було розпочато у вересні, планують завершити до кінця року.

Також в опорному закладі буде встановлено майданчики з тренажерним та гімнастичним обладнанням. 

Хід будівництва спортивного майданчика із синтетичним покриттям Олексіївського навчально-виховного комплексу перевірив заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев у рамках робочої поїздки до Первомайського району.

«Голова ХОДА Юлія Світлична особисто опікується розвитком спортивної сфери в регіоні. Один з головних пріоритетів обласної влади - надати можливість кожному жителю області займатися фізкультурою та спортом у комфортних умовах», - зазначив Анатолій Бабічев. 

Окрім того, під час відвідування школи Анатолій Бабічев оглянув сучасне обладнання, яке було встановлено у кабінетах хімії та біології. Також для школи було придбано нові меблі. 

«У районі дійсно можна побачити реальні результати освітньої реформи. Протягом останніх двох років всі без виключення 12 шкіл району та 14 дошкільних підрозділів переведено на альтернативне опалення, на 90% замінено вікна в закладах на енергоощадні, на 50% замінено старі неефективні системи опалення, у 8-ми закладах освіти району встановлено камери спостереження, що посилює безпечний режим перебування учнів у навчальних закладах. Окрім того, кожна школа має сучасне мультимедійне обладнання», - зазначив Анатолій Бабічев.