Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав колектив Південної залізниці з професійним святом

Марк Беккер привітав колектив Південної залізниці з професійним святом

2 листопада перший заступник голови ХОДА взяв участь в урочистостях з нагоди Дня залізничника.

Марк Беккер передав співробітникам Південної залізниці привітання від імені глави ХОДА Юлії Світличної, побажавши їм нових професійних звершень на благо нашого регіону.

«Сьогодні неможливо уявити наше життя без залізничного транспорту, який є головною складовою транспортної системи України. І особливе місце в цій галузі посідає Південна залізниця - найбільша в країні. Вона обслуговує понад 3000 км доріг, на ній працює величезна кількість професіоналів, - звернувся Марк Беккер до учасників заходу. - Дякуємо вам за вашу працю, за те, що залізничний транспорт залишається найбільш надійним і доступним для всіх жителів країни».

Перший заступник голови ХОДА зазначив також, що залізничний транспорт є важливою складовою економічного розвитку нашого регіону.

«Харківська область сьогодні активно розвивається: ми відзначаємо зростання економіки та індексу промислового виробництва, валового виробництва продукції сільського господарства і промисловості. І важлива роль залізничного транспорту в цих процесах - очевидна», - підкреслив Марк Беккер.

Під час заходу він вручив почесні відзнаки обласної державної адміністрації кращим співробітникам Південної залізниці.

Довідка. Південна залізниця - найбільша в системі Державної адміністрації залізниць України. Була створена в 1934 році.

Залізниця здійснює перевезення пасажирів і вантажів залізничними лініями загального користування в межах Харківської, Сумської, Полтавської, частково - Чернігівської та Кіровоградської областей. Управління дороги знаходиться в м.Харкові. Південна залізниця межує з Південно-Західною, Одеською, Придніпровською, Донецькою залізницями України і Південно-Східною залізницею Росії.

Загальна протяжність мережі Південної залізниці перевищує 3000 км, що охоплює відразу кілька областей України, і тим самим дає можливість обслуговувати понад 1000 промислових і понад 2000 комерційних підприємств.

Структура перевезень має індустріально-аграрний характер. Транзитні перевезення становлять близько 60% від усього обсягу вантажних перевезень.

Регіональною філією «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» за січень-вересень 2017 року відправлено 22,7 млн. т вантажів, що на 10% більше обсягу відповідного періоду 2016 року.