Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школярі Харківщини зберуться на патріотичний форум «З Україною в серці!»

Школярі Харківщини зберуться на патріотичний форум «З Україною в серці!»

На захід запрошено учасників та переможців районних і обласних етапів всеукраїнських та регіональних конкурсів «Книгоманія», «Творчі канікули», «Бібліотека. Книга. Родина» та «Ця дивовижна Японія».

Захід пройде 24 жовтня в приміщенні КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» (вул. Сумська, 25, мала зала ХНАТОБу), початок - о 9:30.

ІІІ Обласний патріотичний форум проходить за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної та під патронатом Управління культури і туризму облдержадміністрації.

У ході форуму будуть нагороджені переможці та лауреати літературних та творчих конкурсів. Загалом участь у церемонії нагородження візьмуть 107 школярів. Переважна більшість з них – учні 6-7 класів загальноосвітніх шкіл та інтернатних закладів Харкова та області.

За інформацією Управління культури і туризму ХОДА, найбільші делегації представлятимуть Балаклійський, Богодухівський, Зміївський, Валківський та Чугуївський райони.

У залі будуть присутні також представники закладів освіти, учасники АТО, кадети, працівники культури, фахівці книговидавничої справи, волонтери.

Під час проведення заходу у фойє театру експонуватимуться патріотична книжкова виставка «Сила нескорених» та виставка артефактів АТО, проходитимуть майстер-класи з японської каліграфії та оригамі за участю студентів-волонтерів від Центру японської культури при Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С.Сковороди.